1.2 m/s, 0 kW

Vilka vi är

By Wind är en sammanslagning av två av Sveriges största och mest ansedda tryckerier: Göteborgstryckeriet i Mölndal och DanagårdLitho i Ödeshög. Det räcker inte att vara Nordens främsta kvalitetstryckeri. Inte ens att vara Nordens mest miljömedvetna tryckeri. Du måste vara båda. Samtidigt.

Våra affärsområden sträcker från Art Printing och Commercial Printing till Architecture Printing.

Läs mer

Art Printing

När du behöver trycka en fotobok, konstbok eller någon annan trycksak med riktigt höga kvalitetskrav hjälper vi dig. Vi har specialistkompetens inom retusch och bildbehandling och har under åren haft ett nära samarbete med välrenommerade fotografer och formgivare. Som en av Sveriges mest erkända bokproducenter har vi kunnandet och utrustningen som gör dina bilder full rättvisa. Det här är Art Printing By Wind.

Visa inspiration

Commercial Printing

Företagets trycksaker kan bland annat omfatta broschyrer, kataloger, årsredovisningar eller kortare digitaltryckta serier. Vi trycker med hög kvalitet och stor omsorg. Ett perfekt tryck vårdar ditt varumärke. Vi arbetar med flera olika tryck- och rasterteknologier för att optimera varje enskild produktion. Hos oss kan du trycka med H-UV L (LED), konventionell offset, Inkjet (vattenbaserad) och modern HP Indigo-teknik. Vilken teknik du väljer beror främst på upplagans storlek och frågor kring ekonomi och tidsfaktorer. Fråga oss om råd – även om vilken lösning som blir mest klimatsmart. För att kvalitetssäkra hela produktionen har vi egen bokbinderiavdelning som täcker in de mest vanligt förekommande produkterna. Det ger oss kontroll längs hela kedjan. Det här är Commercial Printing By Wind.

Visa inspiration

Architecture Printing

Vi är specialister på att producera inredningar och dekorer och gör det så enkelt som möjligt för inredare och dekoratörer att skapa nya hållbara miljöer. Att förnya eller göra ny inredning är enkelt med modern grafisk teknik. Digital färgstyrning och hög kvalitet i material och färger garanterar ett utmärkt resultat. Printa motiv direkt på en möbelklädsel, kakelplattor, trä- eller akustikpaneler. Dekorera en glasyta med film, något konstnärligt eller med en praktisk funktion. Ändra rymden i ett rum med bakgrundsbelysta textila väggar och tak. Vi trycker även stora bilder som förmedlar stora upplevelser. Till exempel fasadbilder, banderoller, fondväggar och butiksskyltning. Du får även hjälp med displayer för events, presskonferenser, säljaktiviteter, mässor eller någon annan marknadsaktivitet. Det här är Architecture Printing by Wind.

Visa inspiration

Inspiration

Kontakta oss